VilaFranceză, Colibița, Bistrița

Evenimente Colibița

Trăiește momente memorabile într-un spațiu memorabil. Fie că este vorba de un eveniment privat, fie că planifici un eveniment corporate, malul lacului colibița asigură un spațiu ideal pentru orice tip de activitate.

La Vila Franceză se pot organiza:

Evenimente private pe malul lacului Colibița

Evenimente private

Scăpați de aglomerația orașului. Vila Fraceză vă pune la dispoziție sală pentru botez, nuntă, aniversare sau orice eveniment pe care vreți să-l gravați în amintirea voastră. Bucurați-vă de un spațiu retras în care puteți sărbători alături de cei dragi cele mai importante momente din viața voastră.

  • evenimente private
  • cununii
  • botezuri
  • zile de naștere
  • revelioane

Recepția nunții la colibița poate avea loc în aer liber sau în interiorul Vilei Franceze. Botezurile la Vila Franceză sunt excelente – părinții au o cameră în apropiere în care pot duce copilașul pentru a-l feri de zgomot sau pentru a-l schimba.

Evenimente corporate

Veniți la Vila Franceză pentru a combina munca cu relaxarea.

Datorită tuturor facilităților pe care le punem la dispoziție, deplasarea pentru muncă devine o activitate distractivă.

Construiți echipe solide, învățați noi lucruri și vă luați pauza de la lucru de care aveți mare nevoie.

  • conferințe
  • training-uri
  • team buildinguri
  • reuniuni
  • workshop-uri
Evenimente Colibița

Locație de vis pentru un eveniment de vis

Nimic nu este mai boem decât a vă organiza evenimentul special în mijlocul naturii. Aerul curat, intimitatea pe care o păstrează pădurea și priveliștea incredibilă pe care o formează alăturarea Munților Călimani de lacul Colibița sunt scena perfectă în care să vă creați amintiri de neuitat.

Spațiul este ideal atât pentru cei care visează la o nuntă în aer liber, cât și pentru cei care cer eleganță în marea lor seară.

Spațiul este ideal atât pentru cei care visează la o nuntă în aer liber, cât și pentru cei care cer eleganță în marea lor seară.

Evenimente private și corporate pe malul lacului Colibița
Evenimente Colibița

Combină recepția cu distracția

Planificați-vă un sejur complet pentru nuntă, botez sau onomastică. Pe lângă seara de petrecere, vă puteți bucura de diversele activități pentru care turiștii vin cu atât drag la lacul Colibița.

Caiac de mare, drumeție și ciclism montan, alpinism, pescuitul, hidrobiciclete, vaporașe – sunt atâtea opțiuni.

Pentru cei care vor doar să se relaxeze la malul lacului, noi am pregătit spa, saună și jacuzzi, care vor îndepărta tensiunile legate de reușita evenimentului.