Duminica ne puteti suna de la 8:00 - 19:00

Activitati de agrement vara

In timpul liber va oferim cateva dintre cele mai atractive activitati de agrement turistric si sportiv conduse de ghizii nostri specializati. Cunoscuta ca statiune climaterica inca din perioada interbelica, Colibita a devenit cu adevarat insemnata din punct de vedere turistic dupa construirea barajului si crearea lacului de acumulare. Zona poate oferi aproape totul in materie de vacante active: drumetie, mountain-bike, zbor cu parapanta, rafting, caiac, windsurfing, kiting, etc iar in sezonul hivernal, ski de tura, drumetii cu rachete de zapada, ski si snowboard freeride. Baza noastra este dotata cu echipamente profesionale pentru rafting, caiac (atat de touring cat si de ape repezi), windsurfing, drumetie, alpinism, ciclism montan, ski de tura, snowboard, schi-alpinism si winter-rescue.

Caiac de mare (sea-kayaking)

La baza noastra de la Colibita aveti posibilitatea sa va initiati in tehnica caiacului de mare sau de tura (sea-kayaking)
5 (58)

Caiac de rau (white-water-kayaking)

Organizam atat cursuri de initiere (pe raul Bistrita Aurie) cat si ture cu cei avansati (pe raurile Bistrita Ardeleana, Rebra, Anies, Cormaia).
5 (97)

Drumetie montana

Drumetii la Colibita se pot face peste tot, atat usoare (prin poienile din jurul lacului) cat si sportive (cum ar fi ascensiunea pe Vf. Bistricorul - cel mai inalt din zona, 1990 m).
5 (31)

Ciclism montan (mountain-bike)

Ture scurte de o zi se pot face in jurul lacului sau pe culmile care strajuiesc depresiunea Colibita. O traversare frumoasa este de la Colibita la Castelul Dracula in pasul Tihuta, sau de la Colibita la Gura Haitii, pe drumul lui Maria Tereza.
5 (8)

Alpinism, rapel, tiroliana

Pentru iubitorii de adrenalina oferim posibilitatea de a practica alpinismul in zona sau cele 2 tehnici spectaculoase ale acestuia : rapelul si tiroliana.
5 (76)

Activitati de agrement iarna