VilaFranceză, Colibița, Bistrița

Bine ați venit la Colibița

Activități de agrement

Ce activități poți face la Colibița?

Colibița este o destinație turistică populară în România, cunoscută în special pentru frumusețea peisajelor montane și a lacului cu același nume. Aici există o varietate de activități de agrement, care pot fi practicate de către turiști de toate vârstele și nivelurile de experiență.

Una dintre cele mai populare activități este pescuitul în lacul Colibița. Acesta este un loc deosebit de apreciat de pasionații de pescuit datorită varietății bogate de specii de pești, cum ar fi crapul, carasul, șalăul sau somnul. De asemenea, turiștii pot închiria bărci sau pot face plimbări cu hidrobicicletele, ceea ce le permite să exploreze întreaga suprafață a lacului.

O altă activitate populară este drumetia și escalada în zona montană din jurul lacului. Turiștii pot alege dintr-o serie de trasee, potrivite pentru toate nivelurile de dificultate, care le permit să descopere peisajele pitorești și să se bucure de aerul proaspăt de munte. Pe lângă drumetie, Colibița oferă și alte activități de agrement montane, cum ar fi ciclismul de munte sau alergarea pe trasee.

Pentru cei care doresc o experiență mai relaxantă, există și posibilitatea de a face plimbări cu barca pe lac, sau de a petrece timpul la plaja din apropiere. Pe lângă acestea, există și o serie de facilități de agrement, cum ar fi terenuri de sport, parcuri de aventură pentru copii sau terenuri de paintball.

Despre zona cu cel mai proaspăt aer din România

Cel mai ozonat aer din România

localitatea Colibița este recunoscută pentru aerul său curat și proaspăt, care este îmbogățit cu ioni negativi, fiind considerată una dintre cele mai curate zone din România. Aerul curat și bogat în ioni negativi din Colibița este benefic pentru sănătatea oamenilor, având un efect pozitiv asupra sistemului respirator și asupra stării generale de sănătate.

Conform studiilor, ioni negativi prezenți în aer pot ajuta la îmbunătățirea stării de spirit, a nivelului de energie și a capacitații de concentrare. De asemenea, se crede că acești ioni negativi pot reduce simptomele de oboseală, anxietate și depresie, precum și riscul de infecții respiratorii și a altor afecțiuni.

În plus, aerul curat din Colibița este un beneficiu suplimentar pentru turiștii care practică sporturi în aer liber sau alte activități fizice. Aerul curat și proaspăt poate ajuta la creșterea nivelului de oxigen din sânge, îmbunătățind performanța și reducând oboseala.

lac colibita senin vant
Lacul Colibita
Despre Locație

Lacul Colibița

Lacul Colibița este una dintre cele mai frumoase atracții turistice din România, fiind situat într-o zonă pitorească a Munților Rodnei. Cu o suprafață de 270 de hectare, este un lac de baraj care oferă o priveliște spectaculoasă, cu apele cristaline și munții impunători în fundal. Este, de asemenea, cunoscut pentru peisajele sale încântătoare, fiind marginit de păduri de conifere și de vârfuri muntoase.

Locațiile noastre din Colibița

Cazare la munte iîn locații de vis lângă lac, la poalele munților - 2023

Vila Franceză și proprietățile asociate sunt situate pe malurile lacului Colibița, la doar câțiva pași de apă. Locațiile noastre vă oferă o perspectivă unică asupra lacului și asupra crestelor munților din împrejurimi.

2 Apartamente VIP cu jacuzzi, 5 Apartamente Standard, 1 Spațiu de joacă pentru copii

1 Livingroom deschis, 1 Bucătărie americană, 1 Sală pentru servirea mesei
1 Livingroom deschis, 1 Bucătărie,
1 Sală pentru servirea mesei
3 apartamente cu un pat dublu și unul single
1 Livingroom deschis, 1 Bucătărie,
1 Sală pentru servirea mesei
Poți rezerva unde iți place ție

Suntem peste tot!

Dacă călătorești des cunoști deja aceste platforme foarte bine. Pentru că ne place să ușurăm experiența de rezervare a tuturor celor care vor să ne viziteze, proprietățile noastre sunt listate peste tot pe internet pentru a te lăsa să o alegi pe cea cu care ești obișnuit!

2560px Booking.com Logo.svg
Airbnb Logo Belo.svg
Rezervă Acum

Casa Eden

Rezervă Acum

Vila Franceză

Rezervă Acum

Casa pescarului

Rezervă Acum

Apartamente moderne

Rezervă Acum

Casa Gabriela